De personen achter C&N Vastgoed & Beheer

Celien en Nico: een jong en dynamisch duo met de ambitie om het leukste vastgoedkoppel in de regio te worden. “Samenwerken als man en vrouw is voor sommige koppels een hele uitdaging maar Nico en ik vullen elkaar al 8 jaar goed aan. Onze relatie vormt de krachtige tandem voor de groei van ons kantoor.”

WAARVOOR STAAT C&N VASTGOED & BEHEER?

“C&N staat, U raadt het al, voor Celien en Nico. We begeleiden en ondersteunen klanten bij verkoop en/of verhuur, rentmeesterschap en nieuwbouwprojecten. Klanten kunnen rekenen op professioneel advies dankzij onze jarenlange werkervaring bij één van de grootste vastgoedbedrijven van het land.” We gaan voor een persoonlijke aanpak, in vertrouwen en met de glimlach! Een eenvoudige en vriendelijke service, zoals een bezoek aan de bakker of kapper, door middel van een aangenaam gesprek vergezeld van een lekker tasje koffie. We nemen graag alle tijd voor onze klanten, iets wat in het digitale tijdperk soms ontbreekt… Nochtans is de Kempense gastvrijheid iets om trots op te zijn!”

WAAROM DE UITVALSBASIS TE RAVELS?

Celien; “Ik ben opgegroeid in Ravels en heb er mijn lagere school doorlopen. Voor mij was het eigenlijk terug thuiskomen.” Nico: “Ik had geen keuze (lacht), ik ben de liefde gevolgd en kreeg er een grote, leuke familie bovenop!” “De Kempen, en vooral Ravels, roept bij ons een gevoel op van gastvrijheid, vriendelijkheid en sociaal contact. Met dàt gevoel willen wij onze toekomstige klanten verder helpen.”

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons