Celien en Nico vieren samen met U het 1 jarig bestaan van hun vastgoedkantoor!

C&N Vastgoed en Beheer bestaat in april 2019 één jaar. Dit vieren we met onze 5000 EUR actie.
Hieronder onze voorwaarden:

1.    C&N Vastgoed en Beheer verkoopt uw woning aan een ereloon van €5.000 inclusief 21% BTW, €4132,23 exclusief 21% BTW.
*Niet inbegrepen in dit ereloon; verplichte documenten en attesten in het kader van de verkoop van uw eigendom zoals en niet limitatief: energieprestatiecerfiticaat, elektriciteitskeuring, stedenbouwkundige inlichtingen, uittreksel omgevingsvergunning, kadastrale legger,…
*Inbegrepen; professionele foto’s, publicatie op www.cnvastgoed.be, www.immoscoop.be, sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest,...) publiciteitspaneel, flyers, 360° rondleiding, …

2.    Het ereloon is pas verschuldigd bij het definitief tot stand komen van de verkoop d.w.z. na het aflopen van de eventuele opschortende voorwaarden en op het ogenblik dat de koop ook definitief tot stand komt in hoofde van alle partijen. Indien de makelaar er niet in slaagt de woning te verkopen, is er op geen enkel ogenblik een ereloon verschuldigd.
Deze actie is enkel geldig voor overeenkomsten afgesloten tussen maandag 01/04/2019 en dinsdag 31/05/2019 en vindt plaats naar aanleiding van het éénjarig bestaan van het vastgoedkantoor C&N Vastgoed en beheer.

3.    C&N Vastgoed en Beheer biedt u altijd een onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie dewelke u toelaat op ieder ogenblik de overeenkomst kostenloos stop te zetten bij ontevredenheid.

4.    Deze actie en haar voorwaarden hebben een tijdelijk karakter en zijn slechts geldig binnen de vooraf afgesproken termijn.

5.    Bij intekening op deze actie zal een exclusieve makelaarsopdracht worden opgesteld conform de richtlijnen van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) en het CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen) over een periode van 6 maanden dewelke nadien maandelijks opzegbaar is.

6.    C&N Vastgoed en Beheer behoudt zich het recht eigendommen te weigeren voor deze actie indien deze zich buiten de gebruikelijke werkregio bevinden. (Regio: Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Vosselaar, Merksplas.)

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons