C&N Vastgoed en Beheer bestaat 1 jaar en dat vieren we graag samen met u! naar nieuws overzicht

25 Maart 2019

Op 1 april 2018 werd het officiële startschot gegeven voor de oprichting van het vastgoedkantoor van het Kempens vastgoedkoppel Celien en Nico. Tientallen verhuurdossiers, een deelname aan Huizenjagers en enkele verkopen later blikken ze terug op een spannend en uitdagend jaar.

Intussen is het kantoor uitgebreid met een nieuwe collega Kris Hannes die als office manager/e-marketeer zorgt voor de dagdagelijkse ondersteuning. De activiteiten van het kantoor focusten zich tot op heden tot de bemiddeling bij verkoop en verhuur van eigendommen. Vanaf april 2019 bouwen we onze dienstverlening verder uit met syndicus en beheer. We trachten ook samenwerkingen op te zetten met projectontwikkelaars en nieuwbouwpromotoren in de regio.

De troeven van ons kantoor zijn de dagdagelijkse inzet en zoektocht om anders te zijn dan de kantoren in de regio. We hebben lokaal samengewerkt met bakkers waarbij broodzakken bedrukt werden met publiciteit, er werd samengewerkt met lokale frituren die de frietjes en ander lekkers verpakten in zakjes met ons logo. Aan de kassa's van de lokale Delhaize worden winkelbezoekers op de hoogte gehouden van het aanbod via grote beeldschermen.

Het kantoor van onze onderneming bevindt zich aan onze woning waardoor we huurgelden en andere uitgaven uitsparen en ons budget maximaal kunnen investeren in het online adverteren van vastgoed van onze klanten. De hoofddoelstelling van het kantoor is door een doorgedreven digitalisatie de klanten de voordelen te bieden van de grotere vastgoedspelers en kantoren in de regio in combinatie met de persoonlijke aanpak van Celien en Nico. We zetten in op digitale rondleidingen, videomarketing, 360 graden foto's, 3D rondleiding, Sociale media campagnes,... Aangezien meer dan 70% van de kandidaat-kopers vastgoed zoekt via een tablet of smartphone, kiezen we dus resoluut voor deze digitale snelweg. De tijd van de étalages aan de ramen van het kantoor, kantoren op iedere hoek van de straat, tientallen zoekertjes in de krant zijn niet meer.

Duurzaamheid en milieu nemen we tevens mee in onze bedrijfsvisie vandaar dat we als kantoor werken met gerecycleerde reclamepalen die we zelf bewerken en schilderen. Onze V-borden in plastic vervangen we door metaalborden die eindeloos herbruikbaar zijn. We gebruiken ook geen VERKOCHT of VERHUURD stickers meer maar werken met gerecycleerde en herbruikbare paneeltjes. Dit is slechts een begin, de agenda in 2019 staat nog vol met nieuwe uitdagingen en projecten die we verder onderzoeken in het kader van duurzaam ondernemen binnen de vastgoedsector.

1 jaar later vieren we graag met onze klanten onze verjaardag. Dit doen we door onze zelfde dienstverlening aan te bieden aan een uitzonderlijke prijs van 5000 EUR incl. 21% BTW.  De voorwaarden van deze actie vindt U verder hier: 

1.    C&N Vastgoed en Beheer verkoopt uw woning aan een ereloon van €5.000 inclusief 21% BTW, €4132,23 exclusief 21% BTW.
*Niet inbegrepen in dit ereloon; verplichte documenten en attesten in het kader van de verkoop van uw eigendom zoals en niet limitatief: energieprestatiecerfiticaat, elektriciteitskeuring, stedenbouwkundige inlichtingen, uittreksel omgevingsvergunning, kadastrale legger,…
*Inbegrepen; professionele foto’s, publicatie op www.cnvastgoed.be, www.immoscoop.be, sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest,...) publiciteitspaneel, flyers, 360° rondleiding, …

2.    Het ereloon is pas verschuldigd bij het definitief tot stand komen van de verkoop d.w.z. na het aflopen van de eventuele opschortende voorwaarden en op het ogenblik dat de koop ook definitief tot stand komt in hoofde van alle partijen. Indien de makelaar er niet in slaagt de woning te verkopen, is er op geen enkel ogenblik een ereloon verschuldigd.
Deze actie is enkel geldig voor overeenkomsten afgesloten tussen maandag 01/04/2019 en dinsdag 30/04/2019 en vindt plaats naar aanleiding van het éénjarig bestaan van het vastgoedkantoor C&N Vastgoed en beheer.

3.    C&N Vastgoed en Beheer biedt u altijd een onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie dewelke u toelaat op ieder ogenblik de overeenkomst kostenloos stop te zetten bij ontevredenheid.

4.    Deze actie en haar voorwaarden hebben een tijdelijk karakter en zijn slechts geldig binnen de vooraf afgesproken termijn.

5.    Bij intekening op deze actie zal een exclusieve makelaarsopdracht worden opgesteld conform de richtlijnen van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) en het CIB (Confederatie van Immobiliënberoepen) over een periode van 6 maanden dewelke nadien maandelijks opzegbaar is.

6.    C&N Vastgoed en Beheer behoudt zich het recht eigendommen te weigeren voor deze actie indien deze zich buiten de gebruikelijke werkregio bevinden. (Regio: Turnhout, Oud-Turnhout, Ravels, Weelde, Poppel, Arendonk, Baarle-Hertog, Beerse, Vosselaar, Merksplas.)

 

 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons