Tevreden klanten

VERKOCHT BINNEN DE 2 WEKEN uit Oud-Turnhout

Snelle verkoop, zeer tevreden! Met de centjes van onze verkoop kunnen we nu gerust onze nieuwbouwwoning afwerken! Lukasz en Mirjam

Thalia en Niels

Wanneer wij beslisten om ons huurappartement te verlaten, kozen onze eigenaars om opnieuw Nico en Celien in te schakelen om alles in goede banen te leiden. Nico en Celien vullen elkaar perfect aan als makelaarskoppel. Celien als een zeer enthousiaste dame die met alle plezier de potentiële huurders een uitgebreide rondleiding en duidelijke uitleg geeft, samen met Nico die perfect de zakelijke kant van heel het proces op zich neemt en altijd klaar staat voor verdere vragen. Voor ons als huurders was het een zeer aangename ervaring om via hen ons appartement verder te verhuren.

Tim en Nele

Toen we ons droomhuis gevonden hadden, heeft Nico altijd onze vragen en opmerkingen heel eerlijk en naar waarheid beantwoord. We hadden niet het gevoel dat we het zoveelste nummertje waren, maar we werden heel persoonlijk en hartelijk begeleid. Nico was een goede tussenpersoon tussen ons en de verkopers, die onze belangen verdedigde. Wanneer we met vragen zaten, waren Celien en Nico diegenen die uitgebreid de tijd namen om ons te helpen. Dankzij hen kunnen we ons nestje beginnen bouwen.

Luc L. & Carine S.

Verblijvend in het buitenland was onze woning zelf verkopen geen optie. Celien en Nico onder de arm nemen daarentegen wel! Niettegenstaande dat het geen ‘vanzelfsprekende’ woning was, ging de verkoop heel vlot. Na twee maanden ontvingen we positief nieuws. We kregen steeds een gemoedelijke en vooral eerlijke communicatie en hebben steeds in vertrouwen kunnen (onder)handelen. ‘To the point’, recht door zee! Een zeer positieve ervaring en heel erg tevreden met de fijne manier waarop Celien en Nico een perfecte service leverden. Opnieuw? We zouden geen ogenblik twijfelen en gaan opnieuw van wal met hen.

Rafaël en Karoline

We hebben ongeveer 20 jaar een woning gehuurd en vonden het stilaan tijd om een woning te kopen. Niet zomaar om te kopen maar omdat het toen een ideaal moment was... Het was eerder toevallig dat we bij Celien en Nico terecht kwamen maar dat was echt een aangename verrassing... Zoveel enthousiasme en vriendelijkheid zijn we nog maar zelden tegengekomen. We voelden ons echt op ons gemak bij zowel Nico als Celien... Nu ze opnieuw gestart zijn in een andere regio wensen we hun alle succes toe en hopen dat ze even veel mensen gelukkig kunnen maken zoals toen in Hofstade... Veel succes en we dragen jullie een warm hartje toe... Rafaël en Karoline

Louis V.H.

Louis V. H. - VERKOCHT via Celien en Nico Een aangename ervaring! De woning van mijn moeder was op 3 dagen verkocht. Het bord hing zelfs nog niet aan de gevel. C&N Vastgoed heeft meteen klanten gebeld. Prima service, onthaal en correcte afhandeling. Zelfs tot het einde, bij de notaris, waren ze erbij.

Wees er als eerste bij!

Blijf op de hoogte van het nieuwste vastgoedaanbod

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons