Diensten

Verhuren?

 Wat mag U verwachten van onze dienstverlening:

1. Start: opmaak van een grondige technische beschrijving die zal dienen voor de diverse immoportalen(publiciteit) en de volledigheid van uw dossier.

Immoscoop.be
Cnvastgoed.be
Sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter,...)
...

2. Het uitvoeren van een professionele fotoreportage teneinde het aantal kandidaat-huurders te maximaliseren.

3. Onbeperkt aantal rondleidingen met kandidaat-huurders. (Wekelijks 1 of 2 bezoekdata, alle huurders worden uitgenodigd op vooraf vastgelegde bezoekmomenten, zo proberen we zo efficiënt mogelijk te werken.)

4. Aanvraag EPC attest bij een erkende ACEG/BTV-keurder. (Kostprijs keuring wordt rechtstreeks afgerekend met de eigenaar en is niet inbegrepen in het ereloon van de makelaar). U ontvangt onmiddellijk alle originele attesten, wij werken met een digitale kopie (U blijft dus eigenaar van alle officiële documenten).

5. Opmaak van de huurovereenkomst, met bijhorende wettelijke bijlagen, en ondertekening op kantoor door alle partijen.

6. Verplichte registratie van de huurovereenkomst met bijgevoegde plaatsbeschrijving en EPC keuring.

7. Het opstellen van een ingaande plaatsbeschrijving, verplicht bij verhuur, het uitvoeren van de uitgaande plaatsbeschrijving.

8. Afhandeling van de huurwaarborg. Via partnerbedrijf ‘Korfine’ vragen we 3 maanden huurwaarborg (dit is mogelijk dankzij de BIV erkenning van ons vastgoedkantoor).
De tijdige volstorting van deze huurwaarborg geldt als absolute voorwaarde voor het ondertekenen van de huurovereenkomst.

9. Grondige screening van de kandidaat-huurders door een vervolggesprek op kantoor:

10. U ontvangt als eigenaar een unieke login op onze website. Hierdoor kan U de vooruitgang van uw dossier 24/24 raadplegen (reacties kandidaat-huurders, verslag van de bezoeken,…). Dit conform de verplichte maandelijkse rapportage zoals opgelegd door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.

11. Blijvende ondersteuning en begeleiding gedurende de volledige looptijd van het huurcontract (vragen, advies,…).

 

Wat wij van U verwachten als eigenaar:

Het huurpand volledig in orde te stellen met het wettelijk kader (conformiteitsattest: https://www.wonenvlaanderen.be/woningkwaliteitsbewaking/opdracht-de-conformiteit-van-huurwoningen-onderzoeken). Dit is niet verplicht, echter bij controle of ongeval (brand, fysieke schade,…) kan de makelaar niet aansprakelijk gesteld worden.Het is in het belang van U als eigenaar dit conformiteitsattest te verkrijgen om uzelf te vrijwaren van eventuele aansprakelijkheden.

Het doorverwijzen van eventuele rechtstreekse kandidaat-huurders naar ons kantoor gezien de exclusieve makelaarsovereenkomst.

Het verzorgd en netjes beschikbaar stellen van het huurpand op bezoekmomenten bij leegstand.
 

 

Meer informatie kan U steeds stellen via 014/42.70.70 of beheer@cnvastgoed.be.

Tot binnenkort!

Nico Vergaelen

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons