Diensten

Op zoek naar een syndicus?

C&N Vastgoed regelt het met plezier voor jou. Dankzij onze vlotte en betrouwbare service is het beheer van jouw mede-eigendom of appartementsgebouw en residentie in heel goede handen. Wat mag je van ons verwachten?

1.    Administratief beheer

 ¨      Een uitgebreid dossier. Wij verzamelen alle nodige gegevens van het gebouw, verplichte documenten en juridische samenvattingen. De administratieve organisatie is volledig voor ons.

¨      Een raad van beheer. C&N Vastgoed zet zich in als partner van de raad van beheer. Tijdens de verschillende vergaderingen en jaarlijkse algemene vergadering zorgen wij voor een uitgebreide voorbereiding, oproepbrieven en een duidelijk verslag. 

¨      Een betrouwbare vertegenwoordiger. Als vertegenwoordiger van de verschillende mede-eigenaars, ondertekenen wij voor jou contracten met personeel, onderhoudsfirma’s, verzekeringsmaatschappijen... Een contract veranderen doen we alleen als de mede-eigenaars hiermee akkoord zijn.

Ook in geval van betwistingen met derden of mede-eigenaars kan je op ons rekenen als jouw vertegenwoordiger.

 

2.    Financieel beheer

 

¨      Een fonds om op te rekenen. Wij zorgen voor de samenstelling en het beheer van een werkingsfonds en, als jij dat wilt, een reservefonds.

¨      Geen stress met rekeningen en betalingsdocumenten. C&N Vastgoed controleert alle gemeenschappelijke rekeningen, schrijft deze netjes in en neemt ook de betalingen graag op zich. Wij kijken graag voor je na bij welke bankinstelling je hiervoor best een zichtrekening opent met jouw vereniging van mede-eigenaars.

¨      Verdeelde kosten. De verschillende kosten worden door ons netjes verdeeld over de mede-eigenaars. Alle mede-eigenaars krijgen van ons een driemaandelijkse, zesmaandelijkse of jaarlijkse afrekening en een verzoek tot voorschot als dat nodig is.

¨      Hulp bij problemen. Eventuele verschuldigde bedragen vorderen wij voor je in bij mede-eigenaars. We schakelen, in overleg met de eigenaars, een advocaat in bij achterstallige dossiers en staan voor je klaar met betrouwbare begeleiding.

¨      Een duidelijke balans. Elke drie, zes of twaalf maanden stellen wij een overzichtelijke en volledige balans voor je op.

 

3.    Technisch beheer

¨      Een grondige rapportering. C&N Vastgoed houdt je op de hoogte van kostenbesparende studies, advies over onderhoudscontracten en onderhoudswerken en andere diensten die jouw eigendom kunnen verbeteren of opfleuren.

¨      Gemeenschappelijke diensten zonder zorgen. Wij staan graag in voor een goeie werking en betrouwbaar onderhoud van alle gemeenschappelijke diensten. We onderzoeken eventuele klachten en gaan op zoek naar een duurzame oplossing.

¨      Herstellingen en renovaties van gemeenschappelijke onderdelen of technische installaties. Reken gerust op ons voor een vrijblijvende offerte of prijsvergelijking. Na een goedkeuring van de mede-eigenaars regelen wij de herstellingswerken.

¨      Zekerheid met verzekering. C&N Vastgoed beheert de gemeenschappelijke verzekeringspolissen voor jou. Jij moet je geen zorgen maken over vervaldata, schadegevallen of schadeclaims.

 

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons