Diensten

Op zoek naar een rentmeester?

Wil je volop genieten van de vruchten van jouw nieuwe of bestaande vastgoed? Groot gelijk! Dankzij onze verhuurbeheerovereenkomst of rentmeestercontract nemen wij het dagdagelijks beheer graag op ons! Jij hoeft je geen zorgen te maken over de administratieve of technische opvolging van jouw pand en de verschillende huurders. Dat nemen we allemaal op in ons beheerpakket, waarvoor we een afgesproken fee inhouden van het huurgeld dat we voor jou ontvangen– no cure, no pay!

Met C&N Vastgoed als rentmeester wordt verhuren een fluitje van een cent.
Wat mag je van ons verwachten?

1.    Ons verhuurbeheerpakket

¨      Bijstand en advies bij al jouw vragen, van het voorbereiden en opleveren tot het onderhouden en opvolgen van jouw pand.

¨      Eerste hulp bij huurders. C&N Vastgoed gaat op zoek naar geschikte huurders en maakt een geregistreerde huurovereenkomst op. De correcte inning, doorstorting en jaarlijkse indexering van de huur nemen wij helemaal op ons: wij worden pas betaald als jij betaald bent! Op het einde van een huurcontract zorgen wij voor een plaatsbeschrijving, een begroting van eventuele huurschade en een juiste vrijgave van de huurwaarborg.

¨      Een duidelijke afrekening. Jaarlijks ontvang je van ons een overzichtelijk overzicht van alle kosten. Wanneer een huurcontract afloopt, zorgen wij voor een volledige eindafrekening.

 

2.    Administratief beheer

¨      Geen zorgen over rekeningen en betalingsdocumenten. C&N vastgoed controleert voor jou alle rekeningen, schrijft deze netjes in en zorgt voor een vlotte betaling. Jij ontvangt een duidelijke maandelijkse afrekening.

¨      Een vlotte betaling. De inkomsten van jouw pand zijn natuurlijk voor jou. Deze bedragen maken we regelmatig aan jou over, op een tijdstip en rekening die je zelf bepaalt.

¨      Gedeelde kosten. Jaarlijks verdelen we de verschillende kosten tussen huurder en eigenaar. Wij brengen de huurder voor je op de hoogte van deze kosten.

 

3.    Technisch beheer

¨      Gemeenschappelijke diensten om op te rekenen. Wij staan graag in voor een goeie werking en betrouwbaar onderhoud van alle gemeenschappelijke diensten. We onderzoeken eventuele klachten en gaan op zoek naar een duurzame oplossing.

¨      Herstellingen en renovaties van gemeenschappelijke onderdelen of technische installaties. Reken gerust op ons voor een vrijblijvende offerte of prijsvergelijking. Als jij als eigenaar akkoord gaat, regelen wij de herstellingswerken.

¨      Een huurwaarborg om op terug te vallen. Onze wettelijke huurwaarborg wordt op een geblokkeerde rekening geplaatst waarop de huurder en de zaakwaarnemer allebei een handtekeningsbevoegdheid krijgen.

¨      Zekerheid met verzekering. C&N Vastgoed beheert alle verzekeringspolissen voor jou. Jij moet je geen zorgen maken over vervaldata, schadegevallen of schadeclaims. Wij laten alles vlot verlopen en houden je op de hoogte.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons